Son zamanlarda Shopier ile ilgili yapılan araştırmalar e-ticaret piyasasına henüz yeni adım atacak kişiler tarafından sık bir şekilde yapılmaktadır. Özellikle Shopier nedir sorusu e-ticarete ilgi duyan kişilerin yaprığı aramaların en başında gelmektedir.
Çok fazla teknik bilgi bilmeden internetten satış yapmayı kolay hale getiren Shopier sayesinde, istediğiniz herhangi bir platformdan satış yapabilir ve İnstagram başta olmak üzere neredeyse tüm sosyal medya platformu ve web sitesini Shopier ile entegre bir şekilde kullanabilirsiniz.
Her kullanıcı rahat bir şekilde kullanılan Shopier, sosyal medya hesaplarınıza oluşturmuş olduğunuz sanal mağazanıza entegre ederek ürünlerinizi hızlı ve kolay bir şekilde satmanıza olanak sağlar. Bu yazımızda konu ile alakalı detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Shopier Nedir?
İnternetten satış yapmak isteyen ve Shopier’den haberdar olan kişiler Shopier nedir sorusunun cevabını sıklıkla araştırmaktadırlar. Shopier, Değer Teknoloji A.Ş. tarafından kurulan bir çeşit e-ticaret yazılımıdır ve yerel işletmeler ve internet üzerinden bireysel satış yapmak isteyen kişiler tarafından sık bir şekilde tercih edilir. Tamamen yerli olarak piyasaya sunulan bu platform, özellikle e-ticarete yeni başlayan kişiler için oldukça idealdir.
İnternet üzerinden satış yapmak isteyen kişiler ürünlerini bu platforma ekleyerek satışlarını gerçekleştiriyor ve sipariş yönetimi, online ödeme ve iade yönetimleri gibi özelliklere tek bir yerden erişim sağlayabiliyorlar. Buda demek oluyor ki kolay ve hızlı bir şekilde satış yapmanıza olanak tanıyan Shopier güvenli bir yazılım olarak karşımıza çıkıyor.
Shopier Hesabı Oluşturma, Shopier Nasıl Açılır?
Shopier nasıl açılır sorusunun cevabı bu platformda satış yapmayı kararlaştırmış olan kişilerin Shopier nedir sorusunun cevabından sonra en çok araştırdığı konudur. Hiçbir başvuru ücreti, aylık ücret ek ücret olmadan Shopier ile isteyen herkes hesap açabilir ve ücretsiz bir şekilde mağazanızı oluşturabilir. Ardından da satış yapmaya başlayabilirsiniz.
Sizde bu platformda mağaza açmak istiyorsanız buraya tıklayabilir ve mağaza açma ekranına ulaşabilirsiniz. Bu esnada Shopier sizden şu bilgileri istemektedir;
- e-posta
- mağaza adı
- telefon numaranız
Bu adımları gerçekleştirdikten sonra kolay bir şekilde mağazanızı açabilir ve satışlarınıza başlayabilirsiniz.
Shopier Nasıl Kullanılır?
Kullanımı oldukça basit olan Shopier, oluşturmuş olduğunuz mağazanıza ürünlerinizi ve ürünlerin fotoğraflarını ekleyip yükleme işlemini gerçekleştirdikten sonra, size özel bağlantı adresleri paylaşılacaktır. Paylaşılan bu bağlantı adresleri sayesinde satışlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Aynı zamanda oluşturduğunuz ürünlerin bağlantı linklerini sosyal medya hesaplarınız ile arkadaşlarınıza gönderebiliriz.
Shopier Kullanmak İçin Şirket Açmak Zorunda Mıyım?
Kullanıcıları Shopier nedir sorusu kadar “Shopier Kullanmak İçin Şirket Gerekli Mi” sorusunu da araştırmaktadır. Bilindiği üzere e-ticaret yapmak için şirket açmak gerekli bir husustur ve pazar yerlerinde ve internet üzerinden satış yapmak için en az şahıs şirketi sahibi olma zorunluluğu vardır. Bu noktada Shopier öne çıkarak bu gerekliliği ortadan kaldırmaktadır ve Shopier ile ödeme almak için herhangi bir vergi kaydı ve şirketin olmasına gerek yoktur.
Shopier Ödeme Seçenekleri Nelerdir?
Oldukça güvenli ve anında işlem yapılabilir bir platform olan Shopier, kullanıcılarına ödemeleri için kredi kartı, banka kartı veya ön ödemeli kart kullanma imkanı sunmaktadır.
Shopier Güvenli Mi?
Herhangi bir platforma bağlı kalmadan satış yapmanızı sağlayan yerli üretilmiş bir internet girişimi olan Shopier, belirlediğiniz sayfalardan kredi kartı ile ürün satabilmenizi sağlayan bir sistem olarak karşımıza çıkar. Bu modelde olan bir satış işlemi direkt olarak sizin patronu olduğunuz bir iş olacağı için oldukça güvenli bir sistem olduğu söylenebilir aynı zamanda platform içerisinde küçük bir miktar kesinti yaparak ücretin size anında yansımasını sağlar. Bu yüzden bu sistem e-ticaret ile uğraşan kişiler tarafından kullanılabilir.
Shopier Komisyon Oranları Nedir?
Kullanımı tamamen ücretsiz olarak görülen Shopier platformu, aslında tam olarak bu şekilde değildir çünkü herhangi bir ücret ödemeden üyelik oluşturulabilmesine, üyelik boyunca hiç bir ücret ödenmemesine, ürün listelemek için herhangi bir ücret ödenmemesine ve üyelik boyunca gizli bir ücret kesintisi yapılmamasına rağmen bu platformda satılan her ürün için belli bir miktar komisyon ücreti kesilmektedir.
Bu komisyon ücretleri yurt içinde satılan ürünler için %2,99 + 0.49 TL‘den yurt dışına yapılan satışlar için %3,99 + 0.49 TL‘den başlar ve belirtilen fiyatlara KDV dahil değildir.
Bu yazımızda sizler ile Shopier nedir sorusunun cevabını ve platform hakkında merak edilen birçok sorunun cevabını paylaştık.
Bu yazımızı da inceleyebilirsiniz: OK Google Nasıl Kullanılır? Kurulum Nasıl Yapılır? 2022